Conrad cadeaukaart

Verras met de Conrad Cadeaukaart

Heeft u binnenkort een verjaardag, jubileum of andere feestelijke gelegenheid en weet u niet wat u moet geven? Geef een Conrad Cadeaukaart – leuk, makkelijk én veelzijdig! U kent zelf een waarde aan uw cadeaukaart toe. Van €10,- tot € 500,-, u vult zelf het bedrag in. De ontvanger heeft daarna de keuze uit het volledige Conrad-assortiment.

Ons enorme assortiment biedt voor elk wat wils: van multimedia en techniek tot specifieke modelbouw- en hobbybenodigdheden, en van handige gereedschappen tot auto-accessoires. Met de Conrad Cadeaukaart zit u altijd goed.

 

Online cadeaukaart op creditcardformaat?

Verstuur de cadeaukaart online. Een persoonlijke activeringscode beschermt u tegen misbruik. De ontvanger hoeft het hele tegoed van de cadeaukaart niet in één keer te besteden. Zolang er voldoende tegoed op staat kan hij of zij meerdere losse aankopen apart met de cadeaukaart afrekenen.

  

Online cadeaukaart

  • Kies een tegoed, plaats de cadeaukaart in de winkelwagen, reken hem af en hij wordt als PDF naar het door u aangegeven e-mailadres verstuurd. Dus geen verzendkosten of wachttijden - ideaal voor last-minute cadeaus!
  • Direct nadat de online cadeaukaart per e-mail is verstuurd, versturen we apart nog een persoonlijke activeringscode. Gebruik deze code om de cadeaukaart te activeren en u (of de ontvanger) kan direct online gaan winkelen op Conrad.nl.
  • Als u de online cadeaukaart print, kunt u hem natuurlijk ook persoonlijk aan de ontvanger overhandigen.

Bestel online cadeaukaart 

Bestel de online cadeaukaart >> 

Saldo controleren

Klik hier

  

  

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 3

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen